Dizajn Grafik

DIZAJNE PROFESIONALE, TE BUKURA, ME ÇMIME TË ARSYESHME

Nëse dëshironi ndonjë shërbim tjetër përveç atyre poshtë, ju lutem na kontaktoni privatisht që t’ju gjejmë një zgjidhje të përshtatshme.

Post / story

Instagram, Facebook, etj.
5
  • Skedari .psd i ndryshueshëm
  • Foto e optimizuar gati për përdorim
  • Lejohen deri në 2 rishikime

Logo

Për firmën tuaj, website, aplikacion, etj.
25
  • Skedari .psd i ndryshueshëm
  • Foto e optimizuar gati për përdorim
  • Lejohen deri në 3 rishikime

Kartëvizitë

Nga të dyja anët
35
  • Skedari .psd i ndryshueshëm
  • Foto e dizajnit para dhe mbrapa
  • Lejohen deri në 3 rishikime
Scroll to Top