Zhvillim Websitesh

Paketat e Çmimeve

Ne ofrojmë një larmi çmimesh për klientët tanë. Kontrolloni vetë dhe shikoni se çfarë i përshtatet biznesit tuaj.

Vetë-shërbim

Ju sigurojmë të gjitha mjetet që ju duhen
për të zhvilluar faqen tuaj
55
 • Subdomain falas "yoursite.wdd.al"
 • Hostim falas për 3 muaj
 • Mirëmbajtje falas për 1 muaj
 • Nuk përfshihet certifikate SSL
 • Përmbajtja menaxhohet tërësisht nga ju duke përdorur një Website Builder
 • 1 email i përfshire
 • Mundësohet vetëm një gjuhë
 • Nuk mundësohet eCommerce

Smart

Një website i kompletuar me
host & domain për 1 vit
155
 • Domain falas për 1 vit
 • Hostim falas për 1 vit
 • Mirëmbajtje falas për 3 muaj
 • Certifikatë SSL e përjetshme
 • Përfshihen deri në 5 nënfaqe (psh: kreu, rreth nesh, kontakti, etj.)
 • 3 emaile të përfshirë
 • Mundësohet vetëm një gjuhë
 • Nuk mundësohet eCommerce
Popular

All-inclusive

Një website të mirëfilltë, host & domain
për 1 vit + emaile pa limit
455
 • Domain falas për 1 vit
 • Hostim falas për 1 vit
 • Mirëmbajtje falas për 1 vit
 • Certifikatë SSL e përjetshme
 • Përfshihen deri në 15 nënfaqe (psh: kreu, rreth nesh, kontakti, etj.)
 • Emaile pa limit
 • Deri në 3 gjuhë / përkthime
 • eCommerce / dyqan online
Scroll to Top