Fuqizoni Prezencën Tuaj Online

Ne preferojmë të fillojmë me një analizë të thellë të nevojave tuaja, në fund të së cilës ne do të sugjerojmë një strategji të përshtatshme dhe një çmim të arsyeshëm për një periudhë afatmesëm ose afatgjatë zbatimi.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Ne kemi punuar me një gamë të gjerë të klientëve – individë përmes NVM-ve në korporata – në projekte të ndryshme.

Website Profesional

Përfaqësimi i markës suaj ose aktivitetit tregtar në internet në mënyrën e duhur është jetik për përparimin e biznesit tuaj.

Dizajn Grafik

Le të kujdesemi për imazhin e produktit ose shërbimit tuaj, ose në mediat sociale ose duke hartuar reklama të jashtëzakonshme.

Brandim

Kjo është për fillestarët. Ne do të gjejmë dhe dizajnojmë një emër, logo dhe ngjyra unike që ju të dalloheni në treg.

Mirëmbajtje Website

Keni nevojë për dikë që të kujdeset për faqen tuaj në WordPress në një mënyrë profesionale? - Thjesht na kontaktoni.

Dyqan Online

Nëse keni nevojë të përfitoni nga tregu online, le të kujdesemi për dyqanin tuaj të ri në internet.

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Ne kujdesemi për të gjithë praninë e kompanisë tuaj në rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram.

Punët tona

Këtu janë disa projekte nga eksperienca jonë.

Qendër Tregtare Online
Shërbime Digjitale
Prodhues Veshjesh

Njihuni me Bordin

WDD.AL fillimisht filloi si një biznes i vogël për krijimin e faqeve në internet. Që nga ajo kohë, ne kemi parë që biznesi ynë i marketingut në internet rritet në përmasa deri ku është sot. 

avatar, icon, placeholder

Amar Haxhiu

Co-Founder

avatar, icon, placeholder

Rejhan Varaku

Co-Founder

avatar, icon, placeholder

Migena Milla

Project Manager

avatar, icon, placeholder

Bajram Tarja

Lead Web Developer

Dëshironi të filloni një projekt me ne?

Ne preferojmë të fillojmë me një analizë të thellë të nevojave tuaja, në fund të së cilës ne do të sugjerojmë një strategji të përshtatshme dhe një çmim të arsyeshëm për një periudhë afatmesëm ose afatgjatë zbatimi.

Scroll to Top