Rreth Nesh

Ne jemi wdd.al

Ne besojmë se suksesi ynë qëndron në partneritetet e shkëlqyera që ne krijojmë me të gjithë klientët tanë. Besimi që vendosim rrit vetëm ekspozimin tonë.

Kush Jemi

WDD.AL fillimisht filloi si një biznes i vogël për krijimin e faqeve në internet. Që nga ajo kohë, me rritjen e ekspozimit dhe një rritje të qëndrueshme të trafikut të gjeneruar nga motorët e kërkimit, ne kemi parë zhvillimin e faqeve web dhe biznesin e marketingut dixhital të rritet në madhësi atje ku është sot.

Misioni Ynë

Në krahasim me kompanitë e tjera të ngjashme që mund të gjeni në treg, ne preferojmë të fillojmë me një analizë të thellë të nevojave tuaja, në fund të së cilës ne do të sugjerojmë një strategji të përshtatshme dhe një çmim të arsyeshëm për një periudhë afatshkurtër ose afatgjatë zbatimi.

Çfarë Bëjmë

Procesi i Zhvillimit 6-D

01.

Kontakti

Detyra jonë e parë është gjithmonë të kryejmë një fushatë të plotë marketingu që synon një zonë apo industri të veçantë. Ne më pas do të dërgojmë një numër broshurash / broshurash promovuese dhe postare të drejtpërdrejta për të synuar klientët e mundshëm.

02.

Diskutimi

Nëse një klienti i pëlqen ato që dëgjon, ne u ofrojmë atyre një numër telefoni kontakti, dhe më pas rregullojmë takimin me klientin për të diskutuar idetë e tyre të faqes në internet.

03.

Dizenjimi

Ne më pas i vendosim këto ide në letër dhe në dizajnin dixhital dhe pastaj kthehemi tek klienti për ta vënë në veprim dizajnin.

04.

Zhvillimi

Ne kryejmë një listë të plotë të kontrollit të dizajnit për të siguruar që asgjë të mos humbasë dhe që edhe klienti edhe ne vetë biem dakord për detyrën në fjalë.

05.

Finalizimi

Kjo nuk është e gjitha; ne punojmë ngushtë me klientët tanë pasi projekti të ketë dalë “drejtpërdrejt” për të siguruar që gjithçka të funksionojë normalisht dhe që çdo azhurnim të kryhet kur dhe kur është e nevojshme.

06.

Dorëzimi

Ne gjithashtu i zgjerojmë shërbimet tona për të përfshirë trajnimin e stafit dhe zgjidhjen e problemeve 24/7.

Përse të na zgjidhni ne?

Ne kemi punuar me një gamë të gjerë të klientëve – individë përmes NVM-ve në korporata – në projekte të ndryshme. Thjesht shfletoni portofolin tonë për të parë disa nga zgjidhjet me cilësi të lartë të bazuar në internet që kemi ofruar në të kaluarën. Si dhe marrja e projekteve të reja, një nga detyrat tona të rregullta është administrimi dhe azhurnimi i thjeshtë i faqeve, që përfshin shtimin e përmbajtjes së freskët, të re dhe, nëse është e nevojshme, shtimin e veçorive të reja në dizajn për të siguruar që të gjithë klientët tanë të jenë vazhdimisht të lumtur.

Berivo Media LLC ofron shumë zgjidhje të tjera të përballueshme kreative dhe inovative të faqes në internet, krahas dizajnit tradicional të bazuar në shtyp, duke u ofruar klientëve të tyre një zgjidhje të plotë të korporatës që funksionon për ta dhe integron pa probleme me çdo material ekzistues.

Ne i trajtojmë të gjithë klientët tanë me respekt. Ne punojmë pa u lodhur me ta në të gjitha fazat e ciklit të jetës së zhvillimit, që nga fillimi i projektit deri në përfundimin dhe integrimin e tij dhe testimin e plotë të faqes në internet.

Çfarë na veçon?

Në krahasim me kompani të tjera të ngjashme që mund të gjeni në treg, ne preferojmë të fillojmë me një analizë të thellë të nevojave tuaja, në fund të së cilës ne do të sugjerojmë një strategji të përshtatur dhe çmimin e nevojshëm për periudhën afatmesme dhe afatgjatë zbatimi. Ju nuk duhet të shqetësoheni se do të duhet të përdorni pothuajse të gjitha burimet tuaja për të na paguar. Ne jemi të gatshëm t’ju ofrojmë një zbritje të konsiderueshme dhe madje të ofrojmë disa shërbime speciale plotësisht falas. Pse Sepse ne i kuptojmë bizneset pak më ndryshe: për ne, ju nuk jeni vetëm një klient, por partneri ynë, dhe suksesi juaj është suksesi ynë gjithashtu.

Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë të arrini objektivat tuaj brenda një kohe të kufizuar pa një investim mbresëlënës financiar. Kredencialet tona dhe dëshmitë e klientëve tanë aktualë dhe të dikurshëm janë më shumë argumente për të na dhënë një shans për të punuar me ju.

Ndonjë pyetje?

Disa nga pyetjet më të shpeshta që na bëjnë klientët e rinj.

Websitet që ne ofrojmë kryesisht bazohen në teknologjinë WordPress, me zhvillim profesional. WordPress CMS lejon që faqja të menaxhohet lehtësisht nga çdo person që ka njohuri bazike në informatikë.

WDD.AL ofron mirëmbajtje 3 muajt e parë falas nëse zhvilloni website të ri me ne, ose rinovoni website ekzistues. Dhe për muajt në vazhdim mirëmbajtja fillon nga 1’000 lek në varësi të ngarkesës dhe punës që nevojitet nga stafi ynë.

Po, kompania jonë ofron website të thjeshtë profesional, me dizajn unik duke filluar nga 10’000 Lek (99$), pa përfshirë këtu tarifën vjetorë të serverit dhe adresës (domain .com/.al/etj).

Ka mënyra nga më të ndryshmet për të marrë vizitorë ne faqen tuaj të internetit. Mënyra më e përdorur është nëpërmjet rrjeteve sociale, shërbim të cilin e ofrojmë gjithashtu. Mund të vijnë nëpërmjet SEO, nëpërmjet Google Ads, reklama nëpër faqe të tjera, fushatë marketingu me Emaile, etj, etj.

Marketingu Online është shumë i gjerë. Fillon që nga rrjetet sociale e deri te lufta për të dalë i pari në Google Search. Për të mësuar më shumë në rritjen e vizitave (klientëve të interesuar) në faqen tuaj mund të flisni me ekspertët tanë. Në varësi të aktivitetit tuaj dhe llojit të biznesit do ju sugjerojmë mënyrën e duhur të marketingut në internet.

Kjo varet nga lloji aktivitetit / biznesit tuaj. Ne sugjerojmë të flisni me një nga ekspertët tanë, që t’ju sugjerojmë mënyrën më të mirë për të çarë tregun nëpërmjet marketingut online.

Disa shifra

Nëse ju pëlqejnë shifrat, këtu keni indikatorët tanë të suksesit.

1
Satisfied Clients
100
Projects Completed
8
Accolades Earned
1 K+
Hours of service

Would you like to start a project with us?

We are ready to help you attain your objectives within a limited time without an impressive financial investment.

Scroll to Top