Shërbime Profesionale të Websiteve me Çmime Konkurruese

Ne ofrojmë teknologji bashkëkohore të faqeve të internetit me dizajn profesional, brandim dhe shërbime të marketingut online të krijuara posaçërisht që firma juaj të konkurrojë tregun dhe të jetë e suksesshme.

Çfarë i Veçon Websitet Tona

• Jo të gjitha faqet e internetit janë njëlloj

Me kompaninë tonë dhe teknologjinë e përparuar të zhvillimit të websiteve të integruar me shërbimet e marketingut, ju thjesht do të shisni më shumë. Ne i ndërtojmë faqet e internetit për të mbajtur biznesin tuaj në internet shumë konkurrues dhe të suksesshëm.

• Të gjithë Komponentët dhe Shërbimet Kritike të Avancuara të Biznesit do jenë të integruara paraprakisht në faqen tuaj!

• Projektimi i Websitit si Zhvillim i Markës së Korporatës

Kompania jonë ka krijuar maturi në krijimin e websiteve dhe reklamimin e tyre në internet. Njohja e markës suaj në internet është një element kritik në shfrytëzimin e besimit të klientit dhe biznesit të tyre. Shumica e brandeve kryesore e arrijnë prezencën e tyre në internet nëpërmjet elementëve të njohjes së emrave të markave të korporatave. Ky është hapi i parë drejt shkencës së dizajnit profesional të faqes. Ne e brandojmë faqen tuaj të biznesit në sajë të elementeve të ndryshëm, ngjyrave, psikologjisë dhe qëllimeve të biznesit tuaj.

• Integrimi i Fushatave Inteligjente të Marketingut Strategjik

Teknologjitë e përparuara të komponentëve bëjnë që faqet tona të vendosen në një nivel të lartë për sa i përket kualitetit dhe suksesit në treg. Serverët tanë ekskluzivisht të siguruar, të sigurt dhe të menaxhuar me teknologji të reja rrisin konvertimin tuaj të klientit dhe rrisin shitjet për t’ju mbrojtur nga luftërat e çmimeve dhe konkurrencës.

• Teknologji të Avancuara të Uebfaqeve dhe Serverëve

Ndoshta edhe më kritik për të gjithë është një ekip menaxherial me përvojë që ofron një shërbim një për një. Shumica e bizneseve të vogla dhe të mesme nuk kanë stafin e brendshëm që kanë shumica e kompanive të markave të mëdha. Ne i ofrojmë të gjitha shërbimet tona, jo vetëm në mënyrë profesionale, por me një mënyrë të personalizuar dhe shumë të kujdesshme.

• Ne shpresojmë të jemi pjesë e suksesit tuaj për vitet në vijim.

Eksperienca Jonë

Disa disa nga projektet që kemi realizuar së fundmi.

Distributor Bojrash
Pajisje UVC
Klinikë Dentare

Zbatimi & Teknologjitë

Për projekte me buxhet të limituar

Për projekte me buxhet të ulët, nëse nevojitet website dinamik ne zakonisht përdorim CMS siç është WordPress, ndërsa për website statike përdorim template të gatshme si Boostrap ose SemanticUI. Në këtë mënyrë klienti mund të marrë një faqe interneti profesionale të nivelit të lartë dhe në të njëjtën kohë të ulë buxhetin sa më shumë që të jetë e mundur, madje edhe më pak se 100$ për një website me porosi.

Për projekte të mesme - të mëdha

Të flasësh për projekte më të mëdha është ndryshe. Uebfaqe të thjeshta statike bëhen duke përdorur teknologjitë bazë të front-end së bashku me libraritë dhe frameworket e JavaScript. Kur bëhet fjalë për faqet e internetit dinamike dhe aplikacionet në internet, ne zakonisht përdorim PHP me framework-un Laravel për pjesën e backend-it. Dhe fuqizojmë përvojën e përdoruesit me libraritë JavaScript si VueJS ose jQuery dhe dizajnet më të fundit që ka tregu.

Në fund, klienti do të ketë një uebfaqe të nivelit të lartë profesional, Web App ose CMS dhe kodi që ne ofrojmë do të jetë i lehtë për t’u mirëmbajtur nga zhvilluesit e tjerë në të ardhmen, sepse teknologjitë që përdorim njihen mirë nga 90% e zhvilluesëve të websiteve në botë, dhe natyrisht kanë shumë dokumentacion në internet.

Llojet e Website-ve

Shërbimet e ndërtimit të faqeve web që kompania jonë ofron.

Website Statik

Këto website zakonisht kategorizohen si website me buxhet të ulët. Ato nuk mund të menaxhohen nga joprofesionistë të fushës së zhvillimit të uebit.

Zakonisht ne zhvillojmë Uebfaqe Statike me ndihmën e shablloneve ose kiteve të gatshme për të ulur koston. Sidoqoftë, këto uebfaqe janë shumë performuese dhe jashtëzakonisht të shpejta për t’u hapur në çdo pajisje.

CMS - Website Dinamik

Metoda më e përdorur për faqet e internetit dinamike është WordPress CMS. Faqet e internetit të ndërtuara me WordPress janë shumë të përhapura sepse elementët bazë janë falas dhe kostoja është shumë e ulët.

Sidoqoftë, nëse keni nevojë për një website profesional, do ju duhet të shpenzoni pak më shumë dhe kompania jonë do t’ju sigurojë një website performant dhe me dizajn modern.

Aplikacion Web-i

Aplikacionet Web janë website dinamike që përfshijnë veçori të tilla si login nga shumë përdorues dhe përvoja unike për secilin individ që përdor faqen tuaj të internetit.

Kostoja e një aplikacioni në internet është pak më e lartë. Por ka gjithmonë alternativa më të lira. Ne mund të diskutojmë nevojat tuaja dhe ne do t’ju sugjerojmë opsionet më të mira për biznesin tuaj që të ketë sukses.

Sa kushton? Sa zgjat?

Kosto për një Website të Thjeshtë

Nëse nuk keni shumë kohë ose nuk doni të shpenzoni shumë për një website, ne ju sugjerojmë të krijoni ose një website dinamik me WordPress ose një website statik me bazë Boostrap. Një uebfaqe e thjeshtë do të kushtojë nga 100$ -300$ dhe do të jetë gati, e publikuar në internet për më pak se 2 javë.

Kur bëhet fjalë për Projekte më të Mëdha

Nëse keni nevojë për një uebfaqe më komplekse, apo një website të thjeshtë për të veçantë dhe të dallueshme, atëherë duhet të investoni pak më shumë. Ju lutemi na dërgoni kërkesat tuaja dhe si e mendoni faqen tuaj në internet, dhe pasi të studiojmë rastin tuaj, do të përgjigjemi me zgjidhje dhe sugjerime të përshtatshme në lidhje me investimin tuaj në fushën e marketingut online.

Nga ana tjetër, mbase nuk keni nevojë fare për një website, por ju duhet një aplikacion online ose një lloj sistemi menaxhimi që do t’ju ndihmojë të arrini më shumë me biznesin tuaj ose të thjeshtoni disa procese të kompanisë apo fabrikës suaj. Ndoshta ju duhet një sistem dixhital për të menaxhuar dyqanin ose magazinën tuaj në një mënyrë më efikase. Për çdo problem apo nevojë që mund të keni, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të bëjmë më të mirën për t’ju ndihmuar të merrni vendimin e duhur në marketingun dixhital dhe dixhitalizimin e biznesit tuaj.

Për t’a përmbledhur atë që thamë, ne ju mundësojmë një dizajn dhe zhvillim gjithëpërfshirës për një website, duke u bazuar në qëllimet e kompanisë suaj, demografinë e klientit, industrinë dhe objektivat e marketingut.

Shpresojmë të jemi pjesë e suksesit tuaj.

Scroll to Top