Portfolio

Here are a few projects from our experience. Some of many happy customers.

Punët Tona

Disa nga faqet e internetit që kemi hartuar dhe zhvilluar deri më tani. Këtu janë disa nga dhjetëra klientë të kënaqur.

Varnishes Distributor
Varnishes Distributor
Disinfection Devices Distributor
Dental Center
Non-profit Organization
Travel Agency
National News Website
Multi-vendor Ecommerce
Clothing Manufacturer
Clothing Manufacturer
Cleaning Services
Cleaning Services
Legal Office
Legal Office
Varnishes Store
Blog Website
Confectionery
Electrical Equipment Distributor
Online Bookstore
Online Bookstore

Njihuni me Bordin

WDD.AL fillimisht filloi si një biznes i vogël për krijimin e faqeve në internet. Që nga ajo kohë, ne kemi parë që biznesi ynë i marketingut në internet rritet në përmasa deri ku është sot. 

avatar, icon, placeholder

Amar Haxhiu

Founder

avatar, icon, placeholder

Rejhan Varaku

Co-Founder

avatar, icon, placeholder

Migena Milla

Project Manager

avatar, icon, placeholder

Bajram Tarja

Lead Web Developer

Dëshironi të filloni një projekt me ne?

Ne preferojmë të fillojmë me një analizë të thellë të nevojave tuaja, në fund të së cilës ne do të sugjerojmë një strategji të përshtatshme dhe një çmim të arsyeshëm për një periudhë afatmesëm ose afatgjatë zbatimi.

Scroll to Top